Oavgjort toppmöte

Sexan:

Kurdiska IF-K/HFF 2-2 (1-1)
Målskyttar K/HFF: Anton Karlsson, Fredrik Junefalk

Toppmötet i sexan mellan Kurdiska och K/HFF slutade oavgjort 2-2 efter 1-1 i paus. K/HFF var i förarsätet då man var det lag som tog ledningen två gånger om. Redan i den 16:e minuten gjorde Anton Karlsson 0-1 till K/HFF. Kurdiska fick till en psykologiskt riktig kvittering i den 44:e minuten genom inhopparen Memo Han. I den 61:e minuten blev Kurdiskas Kristian Tapia utvisad och fem minuter senare kunde K/HFF:s notoriske målskytt Fredrik Junefalk göra 2-1 till bortalaget. Kurdiska kvitterade på nytt i den 76:e minuten genom Agim Shala. Det resultatet stod sig tiden ut. Det innebär att K/HFF håller avståndet med sex poäng ned till Kurdiska, som är kvar på tredjeplatsen, en poäng efter GIF/VIF. K/HFF har alltså en rejäl fördel i kampen om förstaplatsen och det ska naturligtvis mycket till för att man inte ska klara en uppflyttning (topp två). Kampen om den andra uppflyttningsplatsen går vidare mellan Kurdiska och GIF/VIF.