HIS-VBoIS 2-1 (0-0)
Mål HIS: Fredrik Gustavsson 2
Mål VBoIS: Anders Lilja (straff)

Så här mejlar BoIS tränare om matchen:

Tung uddamålsförlust idag med 2-1 (0-0). I första har vi motvind och får mest försvara oss. Samtidigt som vi spelar lite knackigt kändes det ok med 0-0 i paus. I andra skulle vi gå ut och ta hjälp av medvinden och på så sätt flytta fram positionerna och spela mer offensivt. Det blev bättre i andra halvlek men vi kom ändå inte upp i rätt nivå. Samtidigt gör Hasslöv det bra, dem är hetare på de flesta andrabollar och visar en bättre vilja än oss idag. De har även en väldigt stabil och trygg målvakt, med fruktansvärt långa insparkar. Ett bra anfallsvapen. Både 1-0 och 2-0 gör deras Fredrik Gustavsson, med 10 kvar får vi straff som Anders Lilja förvaltar väl. Vi borde (enligt mig) haft en straff till men det blev istället gult kort för filmning, märkligt! I övrigt gör domaren Joakim Bjerker en bra match även om jag tycker han missar straffen med 5 min kvar. Tungt var det idag men förhoppningsvis kommer vi än mer taggade till hemmamatchen mot Skottorp på lördag.