LTIK ute ur DM

Resultat DM-match:

LTIK-Harplinge IK 1-5 (1-3)
Målskytt LTIK: Fredrik Wersch

LTIK gjorde en ok insats spelmässigt. Hemmalaget började bäst och tog också ledningen med 1-0 genom Fredrik Wersch, framspelad av Emil Olsson. På tio minuter vände Harplinge på steken. Laget utnyttjade sin fysiska överlägsenhet och tryckte in tre bollar, sedan LTIK inte fått bort kulan. Det var inte resolut nog i eget straffområde från LTIK:s sida, samtidigt som division fyra-laget, som skrivet var starka. LTIK:s läge försvårades strax innan paus då Simon Vedin drog på sig sin andra varning och blev utvisad (kort ett mycket tveksamt, kort två klart). LTIK gjorde en helt okej insats spelmässigt i andra halvlek, men man räckte inte till. Harplinge tycktes känna sig ganska säkra på seger och verkade inte gå för fullt. Båda lagen hade möjligheter till mål. LTIK:s bästa fick Mattias Johansson från nära håll. LTIK satsade framåt mot slutet, i jakten på en reducering öppnade man sig bakåt. Detta utnyttjade Harplinge, som under matchens sista minuter kunde utöka ledningen två gånger om fram till 5-1.