Kvibille-RGIF 4-0 (2-0)

RGIF förlorade klart mot Kvibille och nu får man titta neråt igen.

BKW-Andersberg 4-1 (3-0)
Målskytt BKW: Johan Green 4

Första halvlek var jämn, BKW skapade dock de hetare chanserna. Förutom målen borde Robban Andersson och Manne Walldén gjort ett mål var. Även AIK kunde gjort något mål. Bl a hade man ett mycket bra skott utifrån som BKWs keeper Simon Nilsson med nöd och näppe kunde få ut till en hörna. Johan Green var den stora skillnaden lagen emellan och mot slutet av halvleken kunde han göra ett äkta hattrick. Man får inte göra som AIK och släppa Green rättvänd så många gånger. I hög fart med full kontroll är Green ostoppbar. I andra halvlek äger AIK mycket boll, BKW kan dock försvara sig med den äran och sticka upp med jämna mellanrum. Green gör sitt fjärde mål fram till 4-0 vackert framspelad av Manne Walldén, innan AIK tillåts tröstmåla genom Fidan Jashari. En stabil seger för BKW i en jämn match, där som skrivet Green var den stora skillnaden lagen emellan. Känns som att Johan är lite för bra för femman.

Gullbrandstorp-SIF 4-0 (4-0)

SIF hade inte något att hämta mot GAIS heller och nu börjar det tyvärr se riktigt mörkt ut för laget. Tungt när det ändå är så tidigt på säsongen. Det är mycket kvar, men det känns inte som att SIF kommer att kunna hämta sig. Tyvärr, tyvärr.

Centern-Trönninge 6-1 (5-0)

Centern var precis som siffrorna visar överlägsna. TIF:arna var lata i försvarsarbetet och backlinjen trög. Det känns som att Centern is the shit denna säsong.

SBK-YBK 6-0 (4-0)
Målskyttar SBK: Olle Hanssen 3, Tim Olsen 2 (en straff), Magnus Bergman

SBK inledde inte bra, men när sedan första målet kom genom Tim Olsen lossnade det och Olle Hansen kunde göra tre raka mål fram till 4-0 innan paus. Ett äkta hattrick från Hanssen alltså. I andra halvlek petade coach Bergman in 5-0 innan Olsen fastställde slutresultatet 6-0 med en straffspark. Cralle i SBK-målet behövde inte slänga sig en enda gång under 90 minuter och tvingades bara till en räddning på hela matchen och det var sedan 80 minuter var spelade. Hade YBK inte haft duktige Dennis Ljungberg i mittförsvaret hade det troligen blivit tvåsiffrigt.

Postat av: Ja

Allvarligt talat plogen, bkw-andersberg var ju inte jämn någonstans! Bkw hade bollinnehav och chanser, slappnade av lite i andra men andersberg var aldrig farliga. Bkw dominerade tillställningen och skulle gjort rätt många mål till!

2010-05-29 @ 14:01:14
Postat av: Johan

Skottorp har tappat många spelare och det märks ganska väl! Finns ingen i laget som kan ta över efter dom spelare som varit ledande under ett par eller många år! Tänker då främst på namn som Bergman, Hultin, Eriksson.

2010-05-29 @ 14:19:15
Postat av: häj

Johan green är bäst

2010-05-29 @ 15:12:28
Postat av: T

Tycker plogens analys är klockren. Utan Green hade walldia varit väldigt uddlösa.

2010-05-29 @ 16:56:44
Postat av: insider

Ang. SIF. Bergman var på plan i 3-4 matcher -09. Hultin och David deltog i 2/3 av matcherna.

Såklart saknas David som pådrivare/vinnarskalle. Ytterligare en god spelare Jim Gunnarsson var med 1/2 säsongen. Med dessa på plan -10 hade det nog varit ngn poäng till.........

2010-05-29 @ 17:31:54
Postat av: robban

allt hänger fan inte på en spelar men visst är green en av dom bästa i 5 och lägre i serierna. men har ett bra spel många som kan göra mål och ett tekniskt lag. så utan green menar ni att vi inte hade vunnit en enda match tror inte så mkt på den faktan. eftersom vi ligger där vi ligger och det beror på lag insats som båda spelare och micke har byggt upp så sluta tjata att green gör hela laget det finns många bra spelare. bara kolla innermitten i walldia emil arlind är rätt bra tilsammans och backlinjen är inte dålig helelr har ju inte släppt in överdrivet många mål eller snabba kant spelare. och en bra målvakt. och en väldigt bra bänk så skippa snacket nu att det e en spelare som gör ett lag. all heder åt green som är en jävligt duktig spelare.

2010-05-29 @ 17:36:55
Postat av: Pierre Litbarski

Kära Robban,, ta inte illa upp, var glad att ni har en "tungan på vågen spelare" som gör er alla duktiga. För så är det i dessa divisioner, 1-3 spelare av klass avgör vart poängen hamnar. JG är utan tvekan för bra för Walldia så som han spelar nu. Lär dig av honom istället, den dagen han stiger till skyarna kan ni plocka ner honom, fram till dess dra nytta av att det är en fantastiskt talang. Ps Kommatecknet sitter nästan längst ner till höger på tangentbordet, sidan om punkt.)

2010-05-29 @ 17:46:16

Tycker BKW har ett mycket bra lag med många alternativ på alla positioner. Till sju delar av elva är laget dessutom ett helt annat än fjolårets. Simon är ny i kassen, Stefan och Agnvall i backlinjen, Alex tycks dessutom ha hittat rätt som högerback från att ifjol antingen stått i mål eller varit reserv som högerytter, på mitten är Mackan och Emil nya och där framme Green. På bänken har dessutom Albin och Lill-Jonte kommit till, även om de var med och kände på det lite förra säsongen. Kvar från förra årets elva är alltså bara Jonte, Arlind, Robban och Manne.

Det är ett mycket kompetent lag. Men i matchen mot AIK var det Green som var skillnaden. Förstår inte hur man kan påstå något annat när mannen står för lagets samtliga fyra mål. Det finns andra matcher där andra klivit fram, men kampen mot AIK var Johan Greens.

2010-05-29 @ 18:18:53
Postat av: Tony

Green är bäst!

2010-05-29 @ 19:46:23

Ang Sif insider! Hade SIF haft kvar de spelare du nämner hade Skottorp varit med i toppen av serien!

2010-05-29 @ 19:54:39
Postat av: sabbe

löjlig diskution tycker jag killen satt fan 4 mål de e riktig bra men som du säger robban walldia e riktig bra i år har många duktiga spelare som gör green bra med han får mycket bollar jobba med bland annat av emil o arlind som kan slå de der avgörande passningerna så visst man kan inte bar snacka om en spelare för man e ju elva som spelar men om laget vinner så gör man ofast som forward mål med logiskt. all lycka framöver fortsätt så bara