Målskyttar KHFF: Mikael Alm 3, Ola Jönsson

Första pinnen för KHFF. Viktigt!

Centern-KIK 3-3 (2-1)
Målskyttar KIK: Christoffer Olsson, Markus Åkesson, Joel Åkesson

KIK låg under med 2-0 och 3-1. Laget vägrar dock ge upp och man visar fin moral då man går ikapp starka Centern till 3-3. KIK blev dock inbjudna i matchen sedan Centerns målvakt hängt tvätt och lekt badrumstvål på ett inlägg han "hade", bollen damp istället ned framför Markus Åkesson som tryckte in bollen i mål till 2-3. Det målet gav KIK det hopp och den energi som behövdes. Centerns första poängtapp i serien, KIKs tredje oavgjorda. Bäst i KIK under matchen var Kalle Svensson på det inre mittfältet. Mycket säker med bollen och konstruktiv i sitt spel under hela matchen. Kul att han är tillbaka i gammalt gott slag.

Sexan:

HIS-YBK 6-0 (3-0)
Målskyttar HIS: Fredrik Gustavsson 4, Lasse Palmgren 2

Detta var HIS match från början till slut, även om YBK var med i början och då lyckades skapa ett par farligheter. 1-0 gör Fredrik Gustavsson i den 15e minuten på en hörna slagen av Emil Hermansson. Efter målet är det HIS för hela slanten och laget bjuder på fin fotboll. 2-0 gör samme Gustavsson, återigen framspelad av Hermansson. 3-0 gör Lasse Palmgren på en hörna. I den 60e minuten gör Fredrik Gustavsson sitt tredje mål i matchen. I den 76e minuten får YBK en spelare målchansutvisad och kort efter det gör Palmgren sitt andra mål, fint framspelad av Gustavsson. 6-0 är ett självmål från YBKs sida, Fredrik Gustavsson är dock sist på bollen och tilldelas målet. Hans fjärde i matchen. En mycket fin insats av HIS, stort plus till hela laget. En eloge även till YBK som kämpar och försöker under hela matchen.