Resultat lördag

Trean:

Asmundstorp-LFK 0-8 (0-2)
Målskyttar LFK: Peter Carlsson 4, Besart Mazreku 3, Kim Einarsson

Kommentar överflödig. Peter Carlsson gjorde ett äkta fyrtrick (!?!) i andra halvlek då han gjorde fyra mål i obruten följd mellan minut 69 och 78.

Fyran:

Norvalla-RGIF 6-2 (4-1)
Målskyttar RGIF: Oskar Nilsson, Mikael Fransson

RGIF fick Sonny Nilsson målchansutvisad i den sjunde minuten. Norvalla satte straffen, sedan var matchen bara en enda uppförsbacke för RGIF. Tung förlust!

LTIK-Lidhult 1-1 (1-1)
Målskytt LTIK: Jacob Björk

LTIK var det klart bättre laget i första halvlek, man fick dock 0-1 i röven efter en kvart. Jonas Nilsson skulle kasta sig och ta en boll helt oattackerad, i vätan flög den ut till hörna via honom. Hörnan skarvade en LTIK-försvarare snyggt i eget mål. Hade aldrig hänt om det inte varit så blött ute. Ett tungt och mycket onödigt mål att få emot sig. LTIK kvitterade dock genom Jacob Björk, som var etta på en retur och satte dit bollen. Vi gratulerar den nyblivna 16-åringen till hans första A-lagsmål i seriesammanhang. LTIK borde gjort ett par mål till i första med tanke på chanserna och spelövertaget. I andra halvlek var LTIK usla och som det blev får hemmalaget helt klart vara nöjda med pinnen. Lidhult hade inget spelövertag, men skapade en del via långskott (ett i ribban), hörnor och frisparkar. LTIK var i princip helt ofarliga i andra. Säsongens sämsta halvlek, tillsammans med hela premiärmatchen mot Centern.

Centern-BKW 1-0