KHFF förlorade

Centern-KHFF 4-1 (2-1)
Målskytt KHFF: Henrik Fridberg

Centern tog ledningen med 1-0 efter ca tio minuters spel. KHFF kvitterade kort därefter genom Henrik Fridberg. Efter ca 30 minuters spel skadade sig KHFFs målvakt Henric Johansson och tvingades utgå (knäet, såg inte bra ut. Hoppas det inte är alltför illa). Andreas Johansson fick ta på sig nävarna och ställa sig i mål. Centern kunde återta ledningen innan paus med 2-1. Första halvlek var jämn spelmässigt. Centern var dock hela tiden farliga på fasta. I andra halvlek kunde Centern utöka sin ledning till både 3- och 4-1. Båda målen kändes billiga. Sista 25 minuterna av matchen var avslagna. Båda lagen gick runt på mycket folk. Centern vann matchen rättvist, även om segern blev något stor. KHFF stod upp bra, skadan på keeper Johansson blev tyvärr matchavgörande.