KHFF förlorade

Resultat träningsmatch:

Centern-KHFF 3-1 (2-1)
Målskytt KHFF: Martin Nilsson

Kärlekens grusplan var knappt i speldugligt skick, mycket blöt och lerig. Svårt att prestera någon fotboll för något av lagen såklart, men det blev i varje fall ett pass som härdade lite grand. Första halvlek var relativt jämn. Centern tog ledningen innan KHFF kvitterade, efter fint spel gjorde Martin Nilsson en bra prestation när han fick med sig bollen i gyttjan och rundade hemmamålvakten innan han placerade in bollen i mål från snäv vinkel. Det blev naturligtvis mycket kämpa från båda lagen, vid ett par tillfällen lyckades dock både Centern och KHFF rulla lite boll i korta sekvenser. Matchens delikatess stod min kamrat i Centern, Mattias Rasmussen, för då han smekte in en frispark i mål över muren. Henric Johansson måste antingen stått felplacerad, eller varit skymd då han inte hann reagera på det inte alltför hårda avslutet.

I andra halvlek blev det jobbigt för båda lagen på den mycket tunga planen. Efterhand tog Centern över allt mer och mot slutet var spelet mestadels förlagt till KHFFs planhalva. Centern är fysiskt starka och hade fördel av det i den här matchen. 3-1 målet kändes inte helt ologiskt och orättvist. Att det också blev slutresultatet speglade totalt sätt matchbilden ganska väl. KHFF hade lite otur då Ola Jönsson redan efter knappa kvarten stukade foten och fick utgå, han betyder mycket för skogslaget. Det är svårt att framhäva någon spelare som var bättre än någon annan egentligen eftersom att det var så svårspelat. Martin Nilsson visade dock klass vid ett par tillfällen, Henric Johansson gjorde några fina ingripanden i andra halvlek när Centern tryckte på och 16-årige Martin Jönsson visade härlig inställning och var totalt respektlös i sitt agerande på plan. Plockade bl a matchens enda kort.