Resultat fredag

Fyran:

RGIF-Sennans IF 2-2 (2-0)
Målskyttar RGIF: Sonny Nilsson, Patrik Philipsson

Onödig poängförlust för RGIF. Man tog ledningen med 2-0 redan innan tio minuter var spelade. Frispark Hellsten, nick i mål av Sonny och hörna Randevik, nick i mål av Philipsson. Hellsten hade efter det ett skott i ribban från nära håll. 3-0 där och matchen hade varit slut. Nu kunde istället Sennan både reducera och kvittera i andra och det var inte orättvist. Det märktes inte att Sennan spelade 50 minuter med en gubbe mindre på plan sedan en bortaspelare fåt två gula i första. Synd för RGIFs del att tappa viktiga poäng i toppstriden i den här matchen. Onödigt var ordet.

KIK-IF Centern 2-1 (1-1)
Målskyttar KIK: Pelle Svensson, Christoffer Olsson

KIK gav Centern årets andra förlust i serien. KIK försvarade sig väl och var som vanligt starka i omställningarna. Nyckeln till segern var hårt jobb. Centern tryckte på i andra och var väl något bättre spelmässigt. Men ramen och "Holken" i KIK-kassen höll hemmalaget kvar i matchen. I den 70e minuten avgjorde Christoffer Olsson till KIKs fördel. Viktigt seger för KIK, dessutom var det bra för serien, som nu lever i allra högsta grad.

Lidhults GoIF-BKW 0-3 (0-1)
Målskyttar BKW: Kenan Ramadani, Manfred Waldén, Arton Ajvaci

Enkel seger för BKW som spelade bra fotboll och skapade mycket chanser. Lidhult var bleka. Johan Green fick nöja sig med en assist i matchen.

SIF-Trönninge IF 0-6 (0-1)

SIF orkade som väntat stå emot en i halvlek. Runt minut 75 rasade det samman och TIF kunde göra fyra snabba mål. Andreas Plate två mål i matchen och drygade ut ledningen i skytteligan.

SBK-IS Örnia 1-2 (0-1)
Målskytt SBK: Martin Agnvall

SBK spelade bra och borde fått minst en poäng i matchen. Det skulle man också fått om man satt den straff man tilldömdes i slutminuten.

Simlångsdalens IF-VBoIS 3-0 (1-0)

Matchen var jämn både chansmässigt och spelmässigt. Dalen visade dock upp en bättre effektivitet än BoIS. Därför vann man också matchen.

Vapnö IF-YBK 7-0 (2-0)

YBK släppte in lite för många biliga mål. Det håller det inte, då blir det tyvärr storförlust.