Resultat lördag

Fyran:

Galtabäck-RGIF 5-1 (3-1)
Målskytt RGIF: Daniel Hellsten

Galtabäck tog tidigt ledningen med 3-0, tung start för RGIF naturligtvis. Daniel Hellsten gav dock laget nytt hopp då han slog in en frispark till 1-3 innan paus. Efter paus kom dock 4-1 och 5-1. Ridå ner för RGIF som får ta nya tag till nästa helgs hemmapremiär.

SIF-BKW 0-1 (0-0)
Målskytt BKW: Robert Andersson

Trots ett spelövertag tog det lång tid innan BKW kunde sätta dit en boll. Joel Lovén var rena väggen i SIF-målet och höll kvar sitt lag i matchen kampen igenom.

Centern-LTIK 2-0 (0-0)

En ganska jämn match på en väldigt hoppig och blåsig plan. Det var inga enkla spelförhållanden. Kampen kändes en bit in i andra som en typisk 0-0-match. Detta trots att Centern var spelförande i medvinden i första halvlek. I andra halvlek började LTIK bäst, Centern lyckades dock både ta ledningen och utöka densamma. Det var inte orättvist att Centern vann, de skapade mest, var mycket rutinerade och stabila och gjorde faktiskt inte några misstag i matchen överhuvudtaget. Inte särskilt oroväckande att LTIK förlorade, det är inte många lag som kommer att plocka poäng på Kärlekens IP under säsongen, desto mer oroväckande att inte spelet fungerade, ingen spelare höjde sig över mängden och väldigt få målchanser skapades, närmst var Simon Vedin med ett vänsterskott och Artan Peci på frispark. Samtidigt får man ha de svåra spelförhållandena i aktande, stabila Centern gjorde det heller inte direkt enklare för LTIK att prestera. Samtliga spelare får dock rannsaka sig själva efter den här matchen, alla kan bättre. Nya tag i nästa veckas hemmapremiär.

Trönninge IF-KHFF 6-2 (1-1)
Målskyttar KHFF: Ola Jönsson, Martin Nilsson (straff)

KHFF tog en tidig ledning i matchen genom Ola Jönsson, TIF kvitterade innan paus. I andra halvlek kan det bara varit ett lag på banan. TIF gjorde fem raka mål innan KHFF reducerade genom Martin Nilsson på straff.

VBoIS-HIS 3-2 (2-1)
Målskyttar VBoIS: Martin Brunbäck, Jim Leandersson, Oscar Andersson
Målskyttar HIS: Fredrik Gustavsson, Tobias Nilsson

Det var mycket BoIS inledningsvis, man borde haft ledningen med några bollar redan tidigt i matchen, det ville sig dock inte riktigt och HIS var med matchen igenom.

YBK-Örnia 0-3 (W.O.)