Resultat lördag

Trean:

Påarp-LFK 4-1 (2-1)
Målskytt LFK: Ronny Sabo

LFK tog ledningen med 1-0 efter ca tio minuters spel genom Ronny Sabo, bara tre minuter senare kvitterade Påarp och då var det ridå ner för LFKs del.

KIK-Centern 7-3 (3-1)
Målskyttar KIK: Simon Silvandersson 2, Joel Åkesson, Markus Åkesson, Jonathan Pettersson, Simon Gunnarsson, William Sandberg

Imponerande seger av KIK som gick fram till 3-0 innan Centern först reducerade genom bekante Ousman Sow (tidigare SIF) och sedan åkte på en utvisning innan paus. Detta gjorde att KIK i överlägsen stil kunde vinna matchen efter fyra mål i andra halvlek. Roligt att skadedrabbade Simon Silvandersson nu kommit igång på allvar.

HÅFF-KHFF 4-2 (1-1)
Målskyttar KHFF: Martin Nilsson, Ola Jönsson

Det blev ingen revansch för KHFF mot HÅFF. Det började dock bra då Martin Nilsson gav bortalaget ledningen med 1-0, men efter det kunde HÅFF gå upp till 3-1 innan Mattias Nätterqvist reducerade. Avgörande 4-2 till Centern kom åtta minuter efter det i 82a minuten och det på straff.

GIF/VIF-HIS 5-0 (2-0)
Målskyttar GIF/VIF: Johan Svensson 3, Michael Johansson, Kewin Hansen

Säker seger för GIF/VIF, trots att den kanske var lite i överkant. Imponerande av mittbacken Johan Svensson att mäkta med tre mål. Var han uppflyttad i en mer offensiv roll mot HIS? Enligt HFFs matchrapport har Johan Svensson gjort tre mål och Michael Johansson ett, enligt GIF/VIFs hemsida har de gjort två mål var. Vilket är riktigt?