Resultat fredag

Femman:

RGIF-KIK 1-0 (1-0)
Målskytt RGIF: Henrik Olsson

En jämn och bra division fem match. KIKarna sprang och jobbade i vanlig ordning mycket och hårt för varandra. RGIF kändes dock enligt min mening lite stabilare och de chanserna man skapade var lite hetare om man jämför med de som KIK fick ihop. Om något lag skulle vinna denna match så var det nog RGIF. KIK-tränare Klippfors tyckte att KIK skulle vunnit och avgjort matchen i första halvlek, medan RGIFs målskytt Henrik Olsson tyckte att segern var rättvis då han ansåg att hans eget lag skapade de bästa målchanserna.

Sexan:

Sperlingsholm-SIF 3-1
Målskytt SIF: Marcus Hultin

Plattmatch av SIF. Alla spelare tycktes sakna det där lilla extra i mötet med Sperling.

BKW-Örnia 1-0
Målskytt BKW: Manfred Walldén

Det får närmas betecknas som en bragd av BKW det här med tanke på att i princip hela lagets offensiva besättning är iväg på semester. Nu lär de "saknade" spelarna få det tufft att ta tillbaka sina platser. BKW biter sig fast i toppen av sexan.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sperling-SIF 3-1

2009-08-14 @ 20:51:57
Postat av: Anders w

Skottorps mål ett självmål som betydde ledning, sedan ett stolpskott från 0-2. I andra var Sperlings det bättre och effektivare laget och deras seger var helt rättvis. Urladdningen mot Walldia satt tydligen i, och knappast någon i Skottorp kan kvittera ut godkänt betyg.

2009-08-14 @ 21:15:42
Postat av: Johan

Det är helt makalöst att Walddia plockat sex poäng mot Örnia. Fullständigt chanslösa i båda mötena!

Idag äger Örnia HELA matchen och spelar riktigt fin fotboll, men innanför straffområdet vill det sig inte. Walldias målvakt gör ett par kanonräddningar. En målchans och den sitter för Walldia. Fotboll är inte alltid rättvist, och än en gång får man inprentat att det är målen som räknas....

2009-08-14 @ 22:02:45
Postat av: mmm

Men allvarligt talat Johan så var ni exakt lika usla som BKW idag

2009-08-14 @ 22:34:07
Postat av: Anonym

Sperling var det klart bättre laget idag och förtjänade att vinna, som Anders W skriver är vi inte många på plan som får godkänt om någon!!! Sperling börjar matchen bra och trycker tillbaka oss och vi får inte till något ordnat spel alls. Sperling är 1, 2 och 3:a på alla bollar. Dom spelar med hög press vilket vi till en början inte har något svar på. Efter halva 1:a halvlek har Skottorp sin bästa period då vi faktiskt spelar ganska bra fotboll under ca 15 minuter och det är också då vi gör vårt mål som dock EJ kan räknas som självmål som Wallden skriver! Efter det har vi ytterligarre några chanser bl.a har Pontus Johansson en fin frispark i stolpen 2-0 där och det kunde slutat annorlunda. 2:a halvlek fortsätter som 1:a med Sperling som det klart hungrigare laget och det dröjer inte lång stund innan dom också får utdelning, ett slumpmål som dock inte slls är orättvist. Sperling fortsätter att trumma på och med 30min kvar gör dom också 2-1. Efter det försöker vi att mobilisera kraft för en kvittering sätta högre press, skapar någon halv chans men blottar oss samtidigt bakåt och med 5-10 minuter kvar gör så också Sperling 3-1 och matchen är då avgjord. En ganska dålig fotbollsmatch men med en rättvis vinnare.

2009-08-14 @ 22:54:53
Postat av: Johan

???

Det beror ju på hur man ser på det. Första och andra tredjedelen spelar Örnia riktigt bra fotboll, men är inte tillräckligt heta i boxen. Örnia trycker tillbaka Walldia större delar av matchen, men målen uteblir, och i den meningen var Örnia usla. Men uppbyggnadsspelet var riktigt bra. Även Walldias tränare höll med om att Örnia varit det klart bättre laget i båda matcherna och förtjänat fler poäng, men sådan är fotbollen...

2009-08-14 @ 22:56:56
Postat av: robban

ja walldia var väldigt dåliga i första halvlek. men sen i andra vilken kämparglöd vi har killar kämpade för varandra och vi hade inte mkt till spelet. men det e ju ¨målen som räknas. och att vi saknar många spelare är inte lätt att får spela på olika positoner och att vissa e sjuka. det e inte lätt att spela mot ett lag som örnia med hög press och vi skulle spela låg press men inte dålig fotboll vi bjud ju inte till en bra match men vi kämpade alla för varandra. men som sagt örnia förtjäna mer än noll poäng mot oss men sånt e fotboll det e oftasts det lag som har press och så som släpper in ett i baken :P. men så e det lycka till grabbar

2009-08-14 @ 23:13:00
Postat av: mmm

Nej Örnias spel var absolut ingen fröjd för ögat. Sparka och spring typ..

2009-08-16 @ 14:52:34
Postat av: Johan

Det verkar bara vara du mmm som inte riktigt förstår dig på fotboll, men är man lilafärgad som Walldia såklart man inte ser det på samma sätt. Örnia är det laget i sexan som är det mest spelande laget. All heder för det när man spelar i sexan!

2009-08-16 @ 15:11:34
Postat av: Observer

Är du färgblind Johan, kallar du blå för lila?

Ni är också gnälligast efter en förlust, va tusan hjälper det att "spela" bra när ni inte gör mål i de viktigaste matcherna, kom ner på jorden och inse att det är något som saknas hos de grön randiga.

2009-08-16 @ 19:33:43
Postat av: Johan

Konstig blå färg får det bli då. Men du tycker också Örnia spelade bra, och så var det, och självklart saknas det ngt sista tredjedelen, men det är sånt som kommer. Gnälliga och gnälliga, Örnia är ett lag som ställer krav på sig, inget fel med det, och då blir man besvikna på sig själva när det går emot. Och frågan är vem som är blind av dig och mig? Örnia hade väl inga randiga tröjor!?

2009-08-17 @ 12:39:25
Postat av: Observer

Nej jag menade inte att ni hade randiga i fredags men ni har väl grönrandigt normalt eller? Jag tycker inte ni spelade bra - då hade ni gjort mål.

2009-08-17 @ 15:46:18
Postat av: Johan

Man kan spela bra utan att göra mål, vilket Örnia visade. Walldia spelade inte dåligt, men hade inget konstruktivt spel, dock gjorde dom mål vilket är det som räknas...tjusningen med fotboll antar jag.

2009-08-17 @ 21:56:03
Postat av: mmm

tyvärr spelar jag inte i Walldia utan var åskådare och de va inte precis ögongodis ni bjöd på.

2009-08-18 @ 14:50:39
Postat av: Johan

Alla kan inte gilla allt. Du var en av få som inte tyckte om Örnias spel, så är det...

2009-08-19 @ 11:07:47
Postat av: Tror att han vet.

Faktum kvarstår att Örnia i match 1 hade 1-1 och 1 man mer på plan sista 30 min utan att kunna vinna och i match 2 hade Walldia 14 man borta varav 9 som startade mot sperlingsholm i sista matchen innan uppehållet och ändå inte kan vinna.

Håller med om att Walldia har spelat sin sämsta fotboll iår mot just Örnia i BÄGGE matcherna eller är det kanske Örnia som gjorde Walldia dåliga.

Men men Walldia var bättre än Skottorp i bägge matcherna men förlorade ändå så tror att det hela jämnade ut sig och på tal om gnälliga när domarna i bägge våra möten säger att Örnia är det gnälligaste laget i serien så får man inget gratis heller och skall ge er ett råd nu när vi mött er ändå 2 gånger.

Ta och sätt eran bästa kille Nr.11 Gusten eller vad han nu kallas på en kant så skall ni se att han kommer att lyckas bättre, nu sätter man en extra kille på honom så tar man bort eran bästa.

Men lycka till och se till att komma före Skottorp.

2009-08-20 @ 09:53:47
Postat av: sabbee

fan vad ni tjatar här lägg ner nu ni spelar fan div 6 lägsta i sverige lägre än så kan man ej komma. ha de

2009-08-20 @ 12:16:01
Postat av: Till Sabbee

Jodå där har du helt fel,Finns lägre div, ända ner till Div.9 så lägre kan man komma och sticker det i ögat så blunda.

2009-08-20 @ 13:39:32
Postat av: sabbe

hade jag ingen aning om. iallfall tyckerf de finns andra saker att koncentera på än de ni snackar om vad som e bra fotboll o inte alal har sin syn på hur bra fotboll ska spelas har inget med fel elle rätt att göra alla klubbar spelar på sitt sätt.sånt kan man snacka om hur länge som helst vad nman tycker o tänker tar aldrig slut. lycka till iallfall

2009-08-20 @ 13:50:05
Postat av: sabbee

föressten jag blundar aldrig .bara när jag sover.

2009-08-20 @ 13:52:00
Postat av: Till sabbee och övriga

Japp du har rätt men tror att plog har detta för att man skall ventilera sig och att skapa lite debatter över det hela. Men men smaken som baken och lycka till i serien nu i sluttampen alla klubbar.Nu skall jag blunda vidare.

2009-08-20 @ 14:04:58
Postat av: Linkan

Jag såg inte matchen mot Walldia. Men det är ju ett faktum som kvarstår, och det är att de som gör fler mål än sina motståndare - vinner. Det är så enkelt. Som sagt så kan jag inte säga vilka som var bäst och inte, men på inläggen så verkar det som att Örnia hade spelet stora delar, men kunde inte avsluta. Då kvittar det också hur bra fotboll man presterar. Det hade kunnat vara 90-10 i bollinnehav för Örnia, men gör BKW ett mål och Örnia inget, så har den statistiken föga betydelse. Hade rollerna varit omvända, så tror jag nog fan att det hade varit lika mycket gnäll ändå. Tråkigt nog.



Sen visst. Fotboll är orättvist. På fler nivåer än bara fotbollsplanen. Men so what? Det är ett spel. Vi spelar för att vi tycker det är kul. Hoppas jag i.a.f.



Däremot så spelade Örnia tråkfotboll mot simlångsdalen i lördags, men vann ändå med 2-0.



Och förresten så har nog dalen en av de spelmässigt fulaste spelarna i hela serien. 2 armbågar i samma match är verkligen inte snyggt.

2009-08-25 @ 12:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0