Resultat Påskafton:

Träningsmatch:

RGIF-Division fyra-lag från Örebro 4-2 (2-1)
Målskyttar RGIF: Patrik Strömberg, Piere Nilsson, självmål, Sonny Nilsson

Örebrolaget börjar klart bäst och man tar ledningen efter en fin upprullning. Avslutet på volley är distinkt och utan chans för Henrik Olsson i RGIF-målet. Det såg ut att kunna bli en tung förmiddag för RGIF i det skedet av matchen. Efter en kvart tar RGIF över allt mer och man kan rättvist kvittera genom Patrik Strömberg, som får en passning i sidled strax utanför bortalagets straffområde och klipper till direkt, ett fint fotbollsmål. RGIF fortsätter att ösa på och Piere Nilsson kan ge sitt lag ledningen innan paus. Efter vilan är det bara ett lag på banan, spelet är förlagt till Örebrogängets planhalva och RGIF gör både 3-1, på ett självmål sedan Markus Kjellsson gjort en fin räd längs högerkanten och 4-1 genom Sonny Nilsson efter en hörna. Bortalaget har ett avslut på mål under hela den andra halvleken och det avslutet går i mål. Ytterligare en fin kasse som Olsson i målet knappast kan lastas för, men det var väl många RGIFare som inte brydde sig om att jobba hem efter ett anfall där, hade man gjort det hade målet förmodligen uteblivit, men det kan man såklart bjuda på när man leder med 4-1 och det knappt är något kvar av matchen. Samtliga RGIF-spelare står för gedigna insatser, ingen faller ur ramen och ingen höjer sig något särskilt över mängden. Detta kan bli ett roligt år för Ränneslövs GIF!

Piere Nilsson har öst in 13 mål på RGIFs sex träningsmatcher och har ännu inte gått mållös från plan vid något tillfälle.