LFK i vinnarhål igen

LFK slog Älmhult med 2-0 i ovädret på IP. En stabil insats, LFK var de som hade koll på matchen och förutom målen hade man dessutom tre frilägen. Målen gjordes av Sebastian Hansson på nick och Petter Gustavsson fick, sedan en i motsåndarlaget räddat bollen på mållinjen med händerna, äran att slå in en straff.

Ränneslöv slog Väröbacka på Björkvallens grus med 4-3. RGIF ställde upp med en kombination och motståndarna hade det mesta av spelet. Trots detta ledde RGIF med 3-1 innan Väröbacka gick ikapp. Sedan avgjorde RGIF mot slutet av matchen. I RGIF fortsätter den duktiga forwarden Henrik Olsson att leverera och idag hängde han in tre kassar. Det fjärde målet gjordes av Stefan Rådlund, som vackert knorrade in en frispark med sin fina vänsterfot.

LTIKs match mot Ysby ställdes in pga vattensjuk plan. Den matchen spelas istället på torsdag. LTIKs B-lag kunde dock senare på eftermiddagen ställas mot Våxtorps B-lag, och den matchen vanns av LTIKarna. LTIKs B-lag var spetsat med Johan Gustafsson och Emil Olsson, medan VBoIS hade med både Johan Bengtsson och Oskar Andersson. VBoIS började bäst och spelade bättre än LTIK i första, efterhand tog dock LTIK över och i andra var vi bättre. Vädret var riktigt oangenämnt med hård vind och snöblandat regn piskandes i nacken. LTIKs mål gjordes av: Emil Olsson två, Johan Gustafsson och Herik Olsson. Kul för bröderna Olsson att få sänka sina gamla lagkamrater.

I morgon förmiddag kl 10:00 finns LFK B-SBK på schemat, på gamla IP spelas matchen. / P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0